Ik heb maandag een vanille en chocolade bisquit gebakken.
De vanille is inmiddels gevuld met banketbakkersroom, verse aardbeien, aardbeienmouse en aardbeienjam.
De chocolade versie is met kersen-vlaaivulling, yogurt/straciatella mouse, pure chocoladepasta en afgesmeerd met chocolade botercreme.
Het vullen was een ramp vandaag de botercreme was door de warmte zo zacht dat de dijkjes de vulling niet binnen konden houden maar inmiddels staan de taarten in de vriezer en heb ik ze nog redelijk kunnen redden.
Ook nog een fototje van suikerbloemetjes en hartjes die ik een tijdje geleden al heb gemaakt maar nog niet hier gedeeld.
De vanille is inmiddels gevuld met banketbakkersroom, verse aardbeien, aardbeienmouse en aardbeienjam.
De chocolade versie is met kersen-vlaaivulling, yogurt/straciatella mouse, pure chocoladepasta en afgesmeerd met chocolade botercreme.
Het vullen was een ramp vandaag de botercreme was door de warmte zo zacht dat de dijkjes de vulling niet binnen konden houden maar inmiddels staan de taarten in de vriezer en heb ik ze nog redelijk kunnen redden.
Ook nog een fototje van suikerbloemetjes en hartjes die ik een tijdje geleden al heb gemaakt maar nog niet hier gedeeld.