Het werken met icing was zo leuk dat ik meteen op zoek ben gegaan naar een workshop. Er bleek die zelfde week nog een plekje over te zijn bij de basisworkshop royal icing van Zoet en zo dus me snel ingeschreven. Deze avond leerden we randen, schrijven, dropflowers en appelbloesem met een flowernail spuiten.
Afgelopen weekeind een heerlijke taart gebakken voor Melissa, waar ik helaas geen foto's van heb. Maar om jullie een idee te geven het waren 2 brownies gestapeld met zelf gemaakte bananenkwark er tussen en een dikke laag roomkaas glazuur met sinaasappel smaak er over en om het af te maken gekarameliseerde walnoten. Iedereen wou graag een 2e stuk dus ik denk dat ie wel geslaagd was.
Omdat ik toch de keuken al overhoop had gehaald ben ik maar meteen door gegaan met het bakken van koekjes voor de 5e verjaardag van Eline. De eerste portie (van een kant en klare mix) was totaal mislukt, was geen vorm meer in te herkennen. Dus net voor sluitingstijd nog naar de Cake corner voor een pakje nieuwe lolliestokjes en een ander koekjes recept. Deeg moest wel de hele nacht nog in de koelkast maar de volgende dag had ik perfecte koekjes. En inmiddels zijn ze ook allemaal gedecoreerd en te bewonderen in mijn foto album.
Morgen pickwick cupcake workshop in Apeldoorn dus daar heb ik ook wel zin in.
Omdat ik toch de keuken al overhoop had gehaald ben ik maar meteen door gegaan met het bakken van koekjes voor de 5e verjaardag van Eline. De eerste portie (van een kant en klare mix) was totaal mislukt, was geen vorm meer in te herkennen. Dus net voor sluitingstijd nog naar de Cake corner voor een pakje nieuwe lolliestokjes en een ander koekjes recept. Deeg moest wel de hele nacht nog in de koelkast maar de volgende dag had ik perfecte koekjes. En inmiddels zijn ze ook allemaal gedecoreerd en te bewonderen in mijn foto album.
Morgen pickwick cupcake workshop in Apeldoorn dus daar heb ik ook wel zin in.